joi, 7 ianuarie 2010

Mersul pe jos






Mersul pe jos este un exercitiu fizic usor, aproape toata lumea poate sa il faca, nu ai nevoie de un echipament adecvat, nu costa si este foarte sanatos.

7 motive pentru a te mentine in forma prin mersul pe jos este un articol care te poate convinge ca mersul pe jos este foarte bun pentru fiecare dintre noi.

In plus, daca mergi pe jos, poti sa faci si economie prin faptul ca nu mai trebuie sa iti cumperi bilet la autobuz, sa platesti taxiul, sau sa iti cumperi combustibil pentru propria masina.

In ziua de azi trebuie sa avem grija de sanatatea noastra asa ca de ce sa nu o facem intr-un mod usor si placut.

2 comentarii:

  1. mersul pe jos.. hmmm
    cred ca acum imi dau seama de ce nu imi place mie sa merg pe jos - de fapt io fac vreo 2 km in fiecare cu cu plimbarile din camera ;)

    klar ca nici cu masina nu e bine, dar decat sa mergi pe jos, mai bine incerci un cal, un magar, o carutza, o bicicleta, o trotineta, niste role, ceva

    altfel mersul pe jos merge doar cand esti relaxat - daca esti bantuit de ganduri si in criza de timp, nu e bine :P

    RăspundețiȘtergere
  2. psihologic nu e bine ce ai pus tu in subtitlul blogului: "vreau sa ma bucur in fiecare zi"

    cand mintea ta citeste sintagma asta, ea stie ca doar vrei si ca inca nu esti chiar acolo, ca ceva lipseste ;)

    daca ai pune "ma bucur in fiecare zi", indiferent cum ar sta treaba, ploua, ninge, e soare, etc, ce citeste mintea ta e ca se bucura si atat - si se bucura si tu te simti bine, ca totul vine din minte ;)

    la fel functioneste treaba si cu visele si cu rugaciunile - daca te gandesti la ele ca si cand deja ai fi acolo, e doar problema de timp pana sa se realizeze

    pt. ca mintea nu face diferenta intre bine si rau, intre realizat si nerealizat, ea doar analizeaza pe ce trebe sa se focalizeze, si de acolo incolo apar tot felul de chestiuni la orizont ;)

    RăspundețiȘtergere