joi, 3 decembrie 2009

Zambeste din suflet






Cred ca toata lumea stie cat de important e un zambet sincer, dar putini sunt cei care zambesc cu adevarat sincer.

Zambetul de copil este cel mai sincer asa ca sa lasam copilul din noi sa zambeasca pentru a simtii efectul pozitiv pe care il are zambetul asupra noastra.

In cele doua articole, Responsabilitatea unui zambet si Zambetul-secretul personalitatii tale, sunt prezentate cateva aspecte despre importanta zambetului, aspecte care sunt puse in evidenta mai bine decat as putea eu sa realizez acest lucru.

Oricum un zambet din suflet este un semn de bunatate fie ca ii este adresat unei persoane dragi (sot, sotie, parinte, frate, sora, prieten) sau oricarei alte persoane pe care o intalnesti.

Un zambet primit de la o persoana te poate ajuta sa iti schimbi starea de stres, monotonie sau tristete si sa iti faca ziua mai frumoasa. :)

Edward A. Murphy zicea: "Zambeste...maine poate fi mai rau", iar Jeanne Wasbro facea urmatoarea comparatie: "Zambetul e ca un stergator de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum". :)




2 comentarii:

  1. Personal consider ca adevaratul zambet se afla in privire. De fapt, cam tot ce tine de expresivitatea umana se regaseste cu adevarat in privire. Este destul de usor sa-ti controlezi mimica fetei, sa ai un zambet fals, insa ochii te dau de gol mereu.

    Un zambet te binedispune, o persoana care zambeste te poate face sa fii mai relaxat, dar in acelasi timp te poate si insela. Insa ochii nu mint niciodata. Cel mai frumos zambet e cel in care ochii zambesc si ei...parerea mea ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. o poza tot timpul da bine pe un site, asta-i adevarul - totul devine mult mai prietenos, mai cald, mai interesant

    zambetul este un stil de viata
    foarte frumoase articolele pe care le-ai recomandat ;)

    un zambet, o vorba buna, o incurajare
    de multe ori pot schimba vieti

    era o poveste frumoasa cu un caine morocanos, care a auzit de sala celor 1000 de oglinzi si a vizitat-o

    - cand a intrat in sala, s-a trezit brusc cu 1000 de caini morocanosi in fata, si a inceput sa maraie si sa latre si apoi a fugit mancand pamantul pt. ca toti maraiau si latrau la el - si si-a zis ca niciodata, dar niciodata n-o sa se mai intoarca la sala celor 1000d e oglinzi

    - un caine vesel si jucaus a auzit si el despre sala celor 1000, si cand a intrat in ea s-a trezit cu 1000 de catelusi veseli si jucausi in fata, si tare i-a mai placut, si si-a zis ca aici o sa vina mereu ;)

    RăspundețiȘtergere