joi, 17 decembrie 2009

Rulada din piept de pui umpluta



Ingrediente:
  • 1 piept maricel de pui
  • mustar
  • castraveti murati
  • gogosari acri sau ardei gras rosu
  • cascaval
  • carnaciori mici sau sunca
  • morcov sotat sau fiert
  • sare, piper dupa gust
  • scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega, dar e mai mult de lucru)
Mod de preparare:

  1. Se taie pieptul de pui felii, se bate cu batatorul de carne dar nu prea mult, pana ii dam grosimea care o dorim si ungem cu mustar.
  2. Stropim cu sare si piper asezam la mijloc cate un sfert de castravete murat , cascavalul taiat betisoare, carnaciorii, gogosar taiat fasii, morcov taiat la fel si apoi rulam.
  3. Se fixeaza rulada cu scobitori multe.
  4. Fiecare poate umple rulada cu cea are prin casa. Se mai foloseste omleta , mazare sau ciuperci.
  5. Rulada daca se serveste rece pe platou se va taia rece pentru a avea un aspect frumos si a nu se strica umplutura.
  6. Se da prin ou si pesmet si se prajeste in ulei incins dar se poate face si la cuptor pentru cei ce tin regim.
  7. Se poate servi atat rece cat si calda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu