Ingrediente:
- 1 piept maricel de pui
- mustar
- castraveti murati
- gogosari acri sau ardei gras rosu
- cascaval
- carnaciori mici sau sunca
- morcov sotat sau fiert
- sare, piper dupa gust
- scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega, dar e mai mult de lucru)
- Se taie pieptul de pui felii, se bate cu batatorul de carne dar nu prea mult, pana ii dam grosimea care o dorim si ungem cu mustar.
- Stropim cu sare si piper asezam la mijloc cate un sfert de castravete murat , cascavalul taiat betisoare, carnaciorii, gogosar taiat fasii, morcov taiat la fel si apoi rulam.
- Se fixeaza rulada cu scobitori multe.
- Fiecare poate umple rulada cu cea are prin casa. Se mai foloseste omleta , mazare sau ciuperci.
- Rulada daca se serveste rece pe platou se va taia rece pentru a avea un aspect frumos si a nu se strica umplutura.
- Se da prin ou si pesmet si se prajeste in ulei incins dar se poate face si la cuptor pentru cei ce tin regim.
- Se poate servi atat rece cat si calda.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu