marți, 8 decembrie 2009

Trezirea de dimineata




E greu sa te trezesti de dimineata, dar cand trebuie te trezesti ca nu ai ce face.

Sunt sigura ca cel putin o data ti s-a intamplat sa te treziti greu dimineata, mai ales atunci cand ai de mers la lucru sau la scoala indiferent cat de motivat ai fi sa mergi sa inveti lucruri noi sau sa te intalnesti cu persoane noi, cu prieteni sau colegi.

Un sentiment de ura care il ai pe ceasul care te trezeste sau pe telefonul care suna dimineata te duce la gandul sa spargi tot ce face galagie.

Si glumele pica rau dimineta cand te trezesti si te ridici din pat miscandu-te in reluare cu ochii inchisi. Fiecare suntem nostimi in astfel de momente numai noua nu ne vine sa radem gandindu-ne ca trebuie sa ne despartim de papul nostru pe care il iubim asa mult dimineata. :)

In acele momente pretuim foarte mult somnul de dimineta pe care il pierdem si ne gandim cu drag la zilele libere in care o sa ne putem bucura de acest somn. :)

Cateva sfaturi pentru a ne trezi mai usor dimineta se gasesc in articolul: Cum să ne trezim mai plini de energie în fiecare dimineaţă.

2 comentarii:

  1. nimic nu e mai revigorant dimineata decat sa faci misto de alte persoane care nu se pot trezi >:)

    Mutrele acre la orice geana de lumina ce cade pe fata, navigarea prin camera spre baie cu ochii inchisi, trasul picioarelor pe covor dupa tine...nepretuite! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. ceea ce e revigorant dimineata e sa fii odihnit, sa te trezesti cu chef si buna dispozitie, sa faci un dus (e chiar revigorant!!), sa bei un fresh de fructe :P

    e nasol sa te trezesti atunci cand nu ti-ai facut somnul - asta e problema :P

    in rest sa-i multumim lui DD ca ne trezim in fiecare zi - asta n-o sa tina o vesnicie ;)

    RăspundețiȘtergere