Ingrediente: 100 gr slanina afumata
1 ceapa rosie mare
200 gr ceafa afumata
1 bucata ardei verde
1 rosie
500 gr fasole verde
150 gr cus-cus
1 ardei iute
1 lingura boia
sare
1 legatura patrunjel verde
3 linguri smantana
2 linguri faina
Cum se prepara:Se pun bucatile de slanina in tigaie, se prajesc pana se topesc, apoi se adauga ceapa rosie maruntita si se caleste.
Dupa ce s-a rumenit ceapa, se adauga ceafa afumata taiata cubulete, feliile de rosie si cele doua si cele doua feluri de ardei. Se presara boia, se adauga 2 litri de apa si se fierbe la foc mic.
Cand carnea aproape s-a fiert, se adauga fasolea verde si cus-cus-ul. Se mai lasa la fiert cateva minute, dupa care se ingroasa cu smantana amestecata cu faina si se presara patrunjelul. Mancarea trebuie fiarta inca o data inainte de servire.
Ai bunaiiii!!!
RăspundețiȘtergereDarcred ca nu numai tiganii o mananca!
treeec tiganiii treeec
RăspundețiȘtergereseeee duc si petreeeec
treeeec tiganii nu se mai ooopresc
caci ei se iubeeeeesc
important e ca ciorba ramane :-d
si ceaonul :))))
aiaiaiaiaiiiiiiiiii
sare si piper avem noi :P