marți, 23 februarie 2010

Supa tiganeasca cu fasole verde la ceaun


Ingrediente:

100 gr slanina afumata
1 ceapa rosie mare
200 gr ceafa afumata
1 bucata ardei verde
1 rosie
500 gr fasole verde
150 gr cus-cus
1 ardei iute
1 lingura boia
sare
1 legatura patrunjel verde
3 linguri smantana
2 linguri faina

Cum se prepara:

Se pun bucatile de slanina in tigaie, se prajesc pana se topesc, apoi se adauga ceapa rosie maruntita si se caleste.
Dupa ce s-a rumenit ceapa, se adauga ceafa afumata taiata cubulete, feliile de rosie si cele doua si cele doua feluri de ardei. Se presara boia, se adauga 2 litri de apa si se fierbe la foc mic.

Cand carnea aproape s-a fiert, se adauga fasolea verde si cus-cus-ul. Se mai lasa la fiert cateva minute, dupa care se ingroasa cu smantana amestecata cu faina si se presara patrunjelul. Mancarea trebuie fiarta inca o data inainte de servire.

2 comentarii:

  1. Ai bunaiiii!!!
    Darcred ca nu numai tiganii o mananca!

    RăspundețiȘtergere
  2. treeec tiganiii treeec
    seeee duc si petreeeec
    treeeec tiganii nu se mai ooopresc
    caci ei se iubeeeeesc

    important e ca ciorba ramane :-d
    si ceaonul :))))
    aiaiaiaiaiiiiiiiiii
    sare si piper avem noi :P

    RăspundețiȘtergere