Un aperitiv rapid de facut, crocantel si rapid de mancat.
Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
* un pachet aluat frantuzesc
* 160 g branza philadelphia
* 100 g sunca presata
Mod de preparare:
Scoatem ingredientele din frigider cu cel putin 10 minute inainte de a ne apuca de lucru. Intindem aluatul si punem branza.
Cu ajutorul unui cutit intindem cat mai uniform branza pe foaia de aluat lasind un picut de spatiu pe margini, dupa care asezam feliutele de sunca taiate cat mai subtirel posibil, rulam foaia, nu prea strans pentru ca aluatul se umfla in cuptor..., si taiem feliute de cca 2 cm
Punem feliutele in tava cu hartie de copt si bagam in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pentru circa 15 minute, sau depinde cat de rumenite vreti sa fie rulourile. Le asezam pe un platou si le servim caldute...
Va recomand cu caldura sa aveti un paharel de vinut, bere... la indemana.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu