luni, 29 martie 2010

Schimbarile de zi cu zi

Poate ca nu ne dam seama, dar in fiecare zi se produce cel putin o schimbare in viata noastra. Ori cat de mica ar fi aceasta schimbare ea exista. Si prin aceea ca mai adaugam o zi la varsta pe care o avem si tot inseamna ca a avut loc o schimbare.

Acum cateva saptamani am aflat ca voi fi mamica, ceea ce ma facut sa ma bucur si sa introduc cateva schimbari in viata mea, adica sa am mai multa grija de mine, sa mananc mai sanatos si mai regulat, si bineinteles ca au aparut si unele schimbari pe care nu le pot controla, dar care vin de la sine si sunt normale pentru aceasta situatie.

Asa cum se stie exista schimbari pe care le putem controla sau pe care le introducem noi in viata noastra si exista si schimbari pe care nu le putem controla, dar pe care le putem accepta.

De multe ori ne este greu sa acceptam o schimbare sau sa introducem noi o schimbare in viata noastra, dar cu timpul acea schimbare devine parte din viata nostra si ajungem sa ni se para normal sa fie asa.

Ca in orice lucru, si la o schimbare este bine sa vedem partea buna si sa ne bucuram de aceasta.

Un comentariu:

  1. de ce la un post ca asta sunt zero comentarii nu inteleg :P

    in orice caz, felicitari si pt. una si pt. alta ;;)

    autoanaliza e fff. importanta, si se face zilnic, si te ajuta sa pastrezi directia cea buna, sa faci ajustari si schimbari, etc - viata e o lupta, si cea mai grea e cu tine insuti ;)

    RăspundețiȘtergere