joi, 28 ianuarie 2010

O casa de vis





Eu cred ca toata lumea viseaza sa aiba o casa de vis. Pana si cei care au deja o casa cred ca isi doresc sa faca unele imbunatatiri sau sa aiba o casa mai frumosa, macar in vis :)

Si daca tot e vis macar sa fie un vis foarte frumos si sa lasam frau liber imaginatiei :P

Casa trebuie sa fie locul pe care sa il iubim cel mai mult si unde sa ne dorim sa venim de fiecare data cu nerabdare. In acest loc trebuie sa ne relaxam, sa ne odihnim, sa ne incarcam bateriile si, de ce nu, sa ne bine dispunem tot timpul.

Eu visez la o casa mare in care toate incaperile sa fie spatioasa si amenajata cu bun gust.

Living modern si luminos unde sa ma pot relaxa la un film, cu camapele moi si fine, cu o masuta mica de sticla si cu cateva ornamente interesante si frumoase.O camera de birou unde sa pot sa lucru linistita.Bucataria dotata cu toate cele necesare pentru a putea gati preparate deosebite si unde sa imi face placere sa mananc si sa imi petrec timpul.
Baia sa aiba o cada pentru a putea sa me relaxez cand am nevoie sa imi recapat puterile si un dus pe care sa il pot folosi cand ma grabesc.Dormitorul trebuie sa fie special, dotat cu un pat mare in care sa ma pierd si in care sa ma pot odihni cu adevarat.Si langa dormitor trebuie sa fie si o garderoba mare unde toate hainele sa incapa lejer si fiecare pereche de incaltaminte sa aiba locul ei. Sa aiba cel putin o oglinda mare, in care sa pot vedea cum imi stau hainele pe mine, si cativa tabureti.Si sa nu uit de frumosa gradina in care sa pot sa ies vara sa ma uit la flori, sa stau pe iarba si sa ma bucur de razele soarelui.
In linii mari cam asa arata casa mea din vis :)

3 comentarii:

  1. aoleu ce idei de vise ne-ai dat...sigur la noapte o sa visez frumos:)

    RăspundețiȘtergere
  2. am ramas...mut! :))

    Singurul lucru cu care is de acord acolo e patul mare...mare :P

    In rest, dupa posibilitati, insa nu sunt adeptul locuintelor mari. Prefer o casa mica, utilata cu tot ce trebuie, ieftin de intretinut si amenajat.

    Dar...fiecare cu gusturile lui...

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos,bravo,succes in continuare

    RăspundețiȘtergere