miercuri, 9 iunie 2010

Noutati despre evolutia sarcinii

De cand sunt insarcinata asist la multe modificari ale corpului meu pe care le simt in fiecare zi. Cu toate ca aceste modificari sunt normale, pentru mine, fiind la prima sarcina, sunt noutati.

In primele 3 luni de sarcina am avut parte de greturi care erau destul de neplacute mai ales atunci cand nu ma lasau sa mananc. In momentele in care puteam sa mananc fara probleme recuperam si mesele pierdute :).

In luna a 4-a a inceput sa se vada ca am burtica. Partea buna a fost ca am scapat de greturi, dar partea rea a venit cu dureri de cap si cu arsuri la stomacel. Apoi am inceput sa mananc mai putin si mai des, asa ca am ajuns acum ca toata ziulica trebuie sa pap.

Luna a 5-a ma scapat de dureri de cap, iar pentru arsuri am acum medicamente. Surpriza din acesta luna a fost ca am inceput sa simt cand se misca bebele. Este o senzatie ciudata dar placuta. Parca simt un puls mai puternic si neregulat in burtica.La urmatorul control, care o sa fie saptama viitoare, ar trebui sa aflam ce este, fetita sau baietel, asta daca vrea bebele sa ne arate :D

3 comentarii:

  1. Ce sa mai zic...creste...creste de la o zi la alta, si rade tot ce e mancare prin casa :))

    Nu stim inca ce nume o sa aiba copilul, dar sigur tu te transformi tot mai mult intr-un balon, asa ca ti-am gasit si porecla: "Jabulani" :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru porecla, dar numele meu e Ionela si cred ca se potriveste mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu asisti, le traiesti pur si simplu, esti in mijlocul evenimentelor mi mult decat oricare altul :))

    asa face si vrabia si porumbelu, haleste toata ziulica, tot ce prinde :D

    de abia astept si eu sa aflu genul, ca neutru nu poate sa fie :P:P

    RăspundețiȘtergere